Počni gde si sad, iskoristi ono što imaš, i uradi sve što možeš!

Počni gde si sad i uradi sve što možeš!

Nemaš partnera? Osećaš se nelagdno, a ujedno i ušuškano u samoći? Možda je ipak vreme da se makar nešto promeni. Hm, ovo je svakom od nas prošlo mnogo puta mislima. Ali, kako? Naprosto se na neki od načina moramo pokrenuti. Koji je način? Znamo svi kakav nam je tempo, kojom brzinom živimo. Svi želimo sve da olakšamo. Da li i za upoznavanje budućih partnera može biti olakšica? Pa, moguće je!? Naš sajt ti to pruža.

Besciljno je vreme provesti sagledavajući prošlost i ići nazad na pređašnja iskustva. Divno je ako možete sagledati sebe u tim vezama, izvagati gde je bila grešaka i šta bi valjalo na dalje menjati. Naravno, uspomene se vrate, baš u nezgodnom momentu dok šetate ulicom i osetite miris poznatog parfema na primer. Utroba se zgrči, nešto Vas preseče. i taman ste mislili da ste bili dva koraka napred, ali eto, koraka nazad. Kad se bolje zamislimo to zapravo i nije nazad. Normalno je da se tako osetite ako je neko bio deo Vašeg života. Problem je ako se uglibite i ponovo zamrsite u tu opsenu istančanih uspomena.

Nekima pomaže, prisećanje detalja oko samih odluka prekida veze. Maleni spisak treba da se otvori pred vašim očima i paf da osećaj nostalgije nestane. Prisećajući se tih nekorektnosti i bolnih stvari koje su Vas razdvojile, niste zlopamptilo. Racionalno pomažete sebi da taj neko više odavno nije deo Vašeg intimnog kruga, značajne uspomene su tu, ali od njih se ne gradi dalja budućnost. Sve teče, sve se menja, i mi moramo napred, nekad hteli to ili ne. Relativitet stvari ume beskrajno i tupo boleti, ali upravo da nije njega, ostali bi zakopani u mestu bez nade i istančanih iskustava koje nas čine upravo takvim kakvi jesmo.

Često nismo svesni svoje unutrašnje snage. Ne obraćamo pažnju na maleni, duševni kosmom koji čeka da se ujedini i bude jači upavo sa nekim. Zato se pokreni, skupi svu svoju snagu i korak po korak. Tamo napred je mnogo lepše nego na mestu gde si sad. Lepota leži u očima posmatrača, ipak malo bolje pogledaj.

Naš sajt upravo služi da Vam pokaže konkretno mesto i vreme gde će doći slobodne osobe koje žele ISTO ŠTO I VI, nekog normalnog da upoznaju.

Ali bez neprijatnosti, bez društvenog etiketiranja, niko ne zna da ste zapravo došli da nekog upoznate, nego da ste došli na piće. Opušteno.

Pronađi te se - Zavrtite točak sudbine
Obavezno pročitajte kompletno objašnjenje kako bi razumeli kako funkcioniše naš sajt za upoznavanje

OBJAŠNJENJE ZA DEVOJKE / OBJAŠNJENJE ZA MOMKE

 

Gde upoznati normalnu osobu

Trenutno najbolji način u Srbiji da zapravo stvarno upoznate nekog još večeras je naš sajt za upoznavanje Beograd. Anonimno, Diskretno, Opušteno. Pročitajte obaveštenja za Devojke ili Momke obavezno kako bi razumeli do detalja kako zapravo funkcioniše naš sajt.

Gde pronaći devojku - momka, za ozbiljnu vezu, brak

Pitate se kako i gde pronaći devojku ili momka! Najjednostavniji način da pronađete neku osobu je uživo u gradu, ali samo na mestu gde zapravo dolaze slobodne osobe koje traže isto što i Vi – Nekog Normalnog Slobodnog Momka – Neku Normalnu Slobodnu Devojku! Naš sajt okuplja upravo takve ljude na određenoj lokaciji, kafiću, klubu... – ali da to niko ne zna!!! - Bez straha, bez neprijatnosti, bez etiketiranja.

Srodna Duša, Prava Ljubav

Naš sajt bukvalno služi za aktivno traženje partnera – muškarca ili žene!!! 50% više šanse, da bude više slobodnih osoba, je na lokaciji koju Vam sudbinski prikaže naš sajt!!! Niko ne zna zašto ste baš vi u tom kafiću, kafani ... opušteno, došli ste na piće sa drugaricom, drugom! Budite otvoreni za nova poznanstva – sa samoćom je gotovo!

U svim našim potragama, jedina stvar koju smo pronašli da prazninu čini podnošljivom, je kada smo tu jedno za drugo.

Neko Normalan Upoznavanje Beograd Uživo

Upoznavanje Beograd

Sa nama izađi,
i neke normalne nađi
Neko Normalan • © 2023 • Sva prava zadržana. • Objašnjenje za DevojkeObjašnjenje za MomkeVestiKontaktOpšti Uslovi i PravilaReč AutoraČesta Pitanja
Neko Normalan Upoznavanje Uživo, Neka Normalna Devojka Žena, Neki Normalan Momak Muškarac, Gde Upoznati Muškarca, Gde Upoznati Devojku. Prava Ljubav, Moja Srodna Duša, Mesto za Upoznavanje, Brak Veza, Ljubav, Beograd, Srbija, Gde Pronaći Momka, Gde Pronaći Devojku, Kulturno Upoznavanje, Kako Naći Devojku. Kako Pronaći Devojku, Kako Pronaći Ženu, Kako Pronaći Momka, Kako Pronaći Muškarca, Kako Pronaći Dečka, Kako Naći Momka, Kako Gde Naći Curu Frajera, Žena, Devojka za Brak, Kako da Pronađem Devojku. Kako da Pronađem Momka, Tražim Slobodnu Ženu za Brak, Momak za Ženidbu, Hoću da se Udam, Hoću da se Oženim, Oglasi za Upoznavanje. Najbolji Način za Upoznavanje, Ljubavni Sastanak, Gde Naći Uspešnog Dečka, Gde Naći Uspešnu Ženu, Gde Naći Ozbiljnog Dečka Momka, Gde Naći Ozbiljnu Devojku Ženu, Večito Singl Devojka. Večito Singl Muškarac, Gde Izlaze Pristojni i Slatki Mlađi Momci i Devojke u Beogradu, Gde Izlaze Pristojni i Slatki Stariji Momci i Devojke u Beogradu, Sama sam Usamljena, Sam sam Usamljen. Fin Neki Momak, Fina Neka Devojka, Kulturan Momak, Kulturna Devojka, Neoženjeni Stariji Momci, Muškarci u 40 godinama, Devojke u 40 godinama, Neudate Starije Devojke, Lepa i Uspešna a Sama, Lep i Uspešan a Sam. Pronađi Životnog Saputnika, Vodič za Udaju Ženidbu, Tražim Saputnika Saputnicu Partnera Partnerku, Lepo Pristojno Kulturno Mesto za Izlazak u Gradu Beogradu, Poznanstvo, Muvanje, Sastanak. Flert, Veza, Zavođenje, Uživo Upoznavanje Beograd, Mesta Gde Izlaze Samci Samice u Beogradu, Brzo Upoznavanje, Speed Dating. Blizanačka Duša, Beogradjanke za Upoznavanje, Upoznavanje Usamljenih Osoba, Ona traži Njega za Brak, On traži Nju za Brak, Upoznavanje Žena.

searching_title