Česta pitanja

Poštovana, izabrali ste opciju Putovanje bez Noćenja što se odnosi na inostranstvo. U svakom slučaju imate pravo 3 puta da ne kliknete na dugme potvrda pre nego što blokiramo Vaš email, i ako 4 put kliknete DA sve se resetuje na 0 i tako u krug. Naravno imate i pravo da potvrdite i da ne dođete na lokaciju koju ste izabrali, da jednostavno otkažete u zadnjem momentu, na to ima svako pravo i na to mi ne možemo da utičemo. Ta potvrda znači da se ne pojavi više muških ili ženskih osoba, već se prikazuje istom broju osoba koje žele tu lokaciju / mesto / putovanje, zato je veoma važna potvrda, jer kad dođe do broja 20 osoba za devojke - sve zavisi od kapaciteta samog mesta, ta ponuda se više ne prikazuje devojkama, isto tako i za muškarce.

Poštovani, mi gledamo da uvek bude po neka ponuda za sve lokacije, i to za sada uglavnom Petak, Subota ili Nedelja. Ukoliko nema lokacija za vikend znači da smo sa tim tipom lokacije napravili pauzu pa probajte sledeći vikend ili neki drugi tip lokacije.

Poštovani, ovo apsolutno nije tačno i diskrecija nam je jako bitna. Mi sa kafićem (nekom lokacijom koja pripada ovoj vrsti - pročitati u objašnjenju koje su sve to lokacije) potpisujemo ugovor gde se kaže da je anonimnost imperativ. Tako da je atmosfera opuštena, nema nikakvih neprijatnosti.

Poštovani, nećete dobiti email kada izbacimo novu lokaciju za Vaše godište, već morate s vremena na vreme da prođete jednostavnu pretragu i vidite da li ima lokacija za Vas. Ili jednostavnije pratite nas na našem facebook ili instragram profilu kao podsetnik.

Dress code podrazumeva da na lokaciju dođete prikladno obučeni i da Vaše ponašanje bude primereno. U suprotnom, vlasnik lokacije ima pravo da zatražiti da napustite događaj.

Naravno da ne! Pošto smo tek krenuli, za sad imamo samo po neke lokacije i za određena godišta. Vremenom ćemo sigurno proširiti kako broj lokacija tako i različite grupe godišta gde će moći da se prijave sve generacije.

 

Savski Venac - Kafić - Za datum 15 Decembar 2023 već ima rezervisano mesta za 12 muških (30-46 god.) i 9 ženskih (30-46 god.) osoba

Voždovac - Kafić - Za datum 23 Decembar 2023 već ima rezervisano mesta za 14 muških (25-35 god.) i 10 ženskih (25-35 god.) osoba

Vračar - Kafić - Za datum 20 Januar 2024 već ima rezervisano mesta za 2 muških (27-50 god.) i 0 ženskih (27-50 god.) osoba

Gde upoznati normalnu osobu

Trenutno najbolji način u Srbiji da zapravo stvarno upoznate nekog još večeras je naš sajt za upoznavanje. Anonimno, Diskretno, Opušteno. Pročitajte obaveštenja za Devojke ili Momke obavezno kako bi razumeli do detalja kako zapravo funkcioniše naš sajt.

Gde pronaći devojku - momka, za ozbiljnu vezu, brak

Pitate se kako i gde pronaći devojku ili momka! Najjednostavniji način da pronađete neku osobu je uživo u gradu, ali samo na mestu gde zapravo dolaze slobodne osobe koje traže isto što i Vi – Nekog Normalnog Slobodnog Momka – Neku Normalnu Slobodnu Devojku! Naš sajt okuplja upravo takve ljude na određenoj lokaciji, kafiću, klubu... – ali da to niko ne zna!!! - Bez straha, bez neprijatnosti, bez etiketiranja.

Srodna Duša, Prava Ljubav

Naš sajt bukvalno služi za aktivno traženje partnera – muškarca ili žene!!! 50% više šanse, da bude više slobodnih osoba, je na lokaciji koju Vam sudbinski prikaže naš sajt!!! Niko ne zna zašto ste baš vi u tom kafiću, kafani ... opušteno, došli ste na piće sa drugaricom, drugom! Budite otvoreni za nova poznanstva – sa samoćom je gotovo!

U svim našim potragama, jedina stvar koju smo pronašli da prazninu čini podnošljivom, je kada smo tu jedno za drugo.

Neko Normalan Upoznavanje Uživo

Upoznavanje Beograd

Sa nama izađi,
i neke normalne nađi
Neko Normalan • © 2023 • Sva prava zadržana. • Objašnjenje za DevojkeObjašnjenje za MomkeVestiKontaktOpšti Uslovi i PravilaReč AutoraČesta Pitanja
Neko Normalan Upoznavanje Uživo, Neka Normalna Devojka Žena, Neki Normalan Momak Muškarac, Gde Upoznati Muškarca, Gde Upoznati Devojku. Prava Ljubav, Moja Srodna Duša, Mesto za Upoznavanje, Brak Veza, Ljubav, Beograd, Srbija, Gde Pronaći Momka, Gde Pronaći Devojku, Kulturno Upoznavanje, Kako Naći Devojku. Kako Pronaći Devojku, Kako Pronaći Ženu, Kako Pronaći Momka, Kako Pronaći Muškarca, Kako Pronaći Dečka, Kako Naći Momka, Kako Gde Naći Curu Frajera, Žena, Devojka za Brak, Kako da Pronađem Devojku. Kako da Pronađem Momka, Tražim Slobodnu Ženu za Brak, Momak za Ženidbu, Hoću da se Udam, Hoću da se Oženim, Oglasi za Upoznavanje. Najbolji Način za Upoznavanje, Ljubavni Sastanak, Gde Naći Uspešnog Dečka, Gde Naći Uspešnu Ženu, Gde Naći Ozbiljnog Dečka Momka, Gde Naći Ozbiljnu Devojku Ženu, Večito Singl Devojka. Večito Singl Muškarac, Gde Izlaze Pristojni i Slatki Mlađi Momci i Devojke u Beogradu, Gde Izlaze Pristojni i Slatki Stariji Momci i Devojke u Beogradu, Sama sam Usamljena, Sam sam Usamljen. Fin Neki Momak, Fina Neka Devojka, Kulturan Momak, Kulturna Devojka, Neoženjeni Stariji Momci, Muškarci u 40 godinama, Devojke u 40 godinama, Neudate Starije Devojke, Lepa i Uspešna a Sama, Lep i Uspešan a Sam. Pronađi Životnog Saputnika, Vodič za Udaju Ženidbu, Tražim Saputnika Saputnicu Partnera Partnerku, Lepo Pristojno Kulturno Mesto za Izlazak u Gradu Beogradu, Poznanstvo, Muvanje, Sastanak. Flert, Veza, Zavođenje, Uživo Upoznavanje Beograd, Mesta Gde Izlaze Samci Samice u Beogradu, Brzo Upoznavanje, Speed Dating. Blizanačka Duša, Beogradjanke za Upoznavanje, Upoznavanje Usamljenih Osoba, Ona traži Njega za Brak, On traži Nju za Brak, Upoznavanje Žena.

searching_title