OBJAŠNJENJE ZA MOMKE

Pročitajte ceo tekst kako bi do detalja razumeli kako naš sajt funkcioniše

 

Rečenica: “'Ne mogu da nađem neku normalnu devojku” je prošlost!

 

#nekonormalan daje jedinstvenu mogućnost da zapravo stvarno upoznate partnera još večeras!

 

BESPLATNO JE, ANONIMNO JE, KONKRETNO JE, OPUŠTENO JE, BEZ NEPRIJATNOSTI, BEZ STRAHA

 

- #nekonormalan prikazuje mesto (lokaciju, događaj... u zavisnosti šta izaberete) gde će se tog dana (koji opet vi izaberete) naći slobodne osobe suprotnog pola koji traže isto što i VI, ono što zapravo traže i svi - neko koje #nekonormalan.

 

- Na svim portalima, forumima, blogovima, chatovima... kad se otvori pitanje davanje saveta u vezi sa upoznavanjem neke osobe stoji: “Krećite se”, “Izlazite što više gde izlaze mladi”, “Idite na proslave”, “Idite u teretanu, fitnes”,Idite na muzičke i kulturne manifestacije”...  Ali nekako posle svih sveznalica i njihovih saveta, opet ste sami! Zašto?! Zato što na svim tim lokacijama ne znate da li je neka devojka sama, da li je došla sa momkom, da li je zauzeta, da li je ovakva, da li je onakva, kakav joj je karakter, koje su joj namere... Ova dilema Vam u ogromnoj meri umanjuje sigurnost i samim tim i šanse da pronađete neku normalnu a slobodnu devojku.

 

- #nekonormalan je jedina organizacija koja daje veću šansu da na lokaciji koju Vam preporučimo ima više slobodnih osoba koje su došle sa istim motivima kao i Vi. Da upozna nekog normalnog.

 

- Naše pravilo je da na samoj lokaciji mora biti minumum polovine od osoba koji nemaju pojma da ovakav sajt uopšte postoji (osobe koje već dolaze na to mesto iz nekih drugih razloga) - tako da niko zapravo ne zna ko ste Vi, koji su Vaši motivi. Samim tim nema neprijatnosti, nema straha, nema društveno neprijatnog etiketiranja. Opustite se, došli ste samo na piće sami ili sa drugarom. Da pojednostavimo, sve navedeno zapravo znači sledeće: ako je kapacitet određenog mesta 80 osoba, to mesto će se prikazati za samo 20 osoba ženskog i za 20 osoba muškog pola, pored 40 drugih osoba koji ne znaju za naš sajt.

 

- Za lokaciju koja Vam se prikaže zna samo uvek podjednak broj momaka i devojaka (računajući i Vas); naravno, u zavisnosti od kapaciteta same lokacije. Ovo je veoma važno jer mi ne smatramo da je produktivno da na jednu lokaciju dođe npr. 100 momaka a samo 20 devojaka; onda sve ovo gubi smisao. #nekonormalan je već unapred to rešio pa shodno tome na određenu lokaciju “šaljemo” samo isti broj muških i ženskih osoba.

 

- Svima nama je osnovni životni imperativ da nekog upoznamo sudbinski. Da nam se pogledi slučajno sretnu kao u francuskom filmu i da se od tog momenta zavolimo i da ostanemo zajedno srećni do kraja života. Ovo je veoma važno pošto smo mi napravili mogućnost da se desi upravo to. Mi smo samo dali mogućnost SUDBINI da umeša svoje prste. Za dan koji ste izabrali i profil događaju koji preferirate, naš softver Vam prikazuje jedno nasumično mesto iz kategorije koje ste odabrali od više unapred određenih lokacija od #nekonormalan. Sudbina Vam izlazi u susret i šalje Vas na lokaciju na kojoj se nalazi Vaša potencijalna partnerka - sve dalje zavisi od Vas.

 

- Na #nekonormalan nema logovanja, nema registracije, brojeva telefona, adresa, imena i prezimena, nema slika, nema opisa itd... Jedino što je neophodno je Vaša validna e-mail adresa kako bi potvrdili da ste punoletni. Naravno. pošto je #nekonormalan besplatan ostavljate mogućnost da jednom nedeljno dobijete e-mail sa reklamnim sadržajima naših sponzora.

 

- Pored e-maila važno je otvoreno reći koliko imate godina; to je jedina inforamcija koju #nekonormalan zna o Vama. Ovo je veoma važno jer nije predviđeno da dođete na lokaciju gde su sve osobe dosta mlađe ili starije od Vas. Ukoliko npr. imate 30 godina, #nekonormalan će Vam automatski  prikazati lokaciju gde će se naći slobodne ženske osobe u opsegu godina (npr. od 28 do 34 godina). Znači lokacija mesta koje je #nekonormalan odabrao je definisana u odnosu na Vaš odabran raspon (+/- koliko godina).

 

 

#nekonormalan je grupisao lokacije u celine kako bi olakšao da već u startu imate približno slična interesovanja i tako dođete u mogućnost da stupite u kontakt sa adekvatnim potencijalnom partnerkom. (Kafić, Kafana, Kafeterija, Rakija bar, Umetnost - Izložba Slika, Muzej, Književno Veče.., Putovanje - Bez Noćenja, Beogradske Ture - Krstarenje Dunavom ili Savom.., Izleti Srbija - Jednodnevni Izlet, Kursevi - Dekupaž, Kulinarstvo.., Besplatno - Bioskop na otvorenom, Čitalački klub, Adrenaln - Izazov, Speed dating / Brzo upoznavanje...). Imajte na umu da kod lokacija: Kursevi - Dekupaž, Kulinarstvo, Čitalački klub, Adrenaln - Izazov, Speed dating / Brzo upoznavanje, - nema anonimnosti, tj. svi koji su tu došli, došli su preko našeg sajta na tim lokacijama, nema drugih ljudi koji tu redovno dolaze - tako da se zna da ste tu da upoznate nove ljude.

 

Naravno ukoliko ne nađete #nekonormalan to veče, nemojte očajavati. Potražite sledeću lokaciju neko naredno veče. Imajte na umu da se samo jedna lokacija prikazuje u periodu od 24h. To znači da #nekonormalan isključuje mogućnost Vašeg izbora tokom 24h (ovako se anulira mogućnost da se na jednoj lokaciji pojavi npr. 100 devojaka a 20 momaka, ili obrnuto). Verujte #nekonormalan i izađite na lokaciju koju Vam #nekonormalan sudbinski prikazao. Takođe, imajte na umu da se izabrana lokacija neće prikazivati narednih 15 dana u bilo kom obliku i u narednih 30 dana u istom danu u nedelji. Na ovaj način niko ne može da zna unapred kad i gde je sledeće mesto susreta.

 

Samo #nekonormalan Vam nudi apsolutnu veću mogućnost da ćete na mestu izlaska imati do 50% više šansi, da zapravo upoznate nekog. To Vam niko drugi ne nudi osim #nekonormalan. Zašto biste trošili vreme i novac na lokaciju na kojoj su možda sve devojke već zauzete ili ima mali broja slobodnih devojaka. Takođe, imajte na umu i to da na ovakvim mestima devojke već unapred znaju da ste tu, odnosno da ima određen broj slobodnih muškaraca. Zahvaljući tome devojke imaju unapred više slobode da se upoznaju sa Vama.

 

Odlučite da izlazite u grad sa #nekonormalan, odlučite da upoznate što više slobodnih normalnih devojaka, odlučite da više nikad ne budete sami.

Poslušajte #nekonormalan.

Pokušajte #nekonormalan.

 

Vaš #nekonormalan.

 

Gde upoznati normalnu osobu

Trenutno najbolji način u Srbiji da zapravo stvarno upoznate nekog još večeras je naš sajt za upoznavanje. Anonimno, Diskretno, Opušteno. Pročitajte obaveštenja za Devojke ili Momke obavezno kako bi razumeli do detalja kako zapravo funkcioniše naš sajt.

Gde pronaći devojku - momka, za ozbiljnu vezu, brak

Pitate se kako i gde pronaći devojku ili momka! Najjednostavniji način da pronađete neku osobu je uživo u gradu, ali samo na mestu gde zapravo dolaze slobodne osobe koje traže isto što i Vi – Nekog Normalnog Slobodnog Momka – Neku Normalnu Slobodnu Devojku! Naš sajt okuplja upravo takve ljude na određenoj lokaciji, kafiću, klubu... – ali da to niko ne zna!!! - Bez straha, bez neprijatnosti, bez etiketiranja.

Srodna Duša, Prava Ljubav

Naš sajt bukvalno služi za aktivno traženje partnera – muškarca ili žene!!! 50% više šanse, da bude više slobodnih osoba, je na lokaciji koju Vam sudbinski prikaže naš sajt!!! Niko ne zna zašto ste baš vi u tom kafiću, kafani ... opušteno, došli ste na piće sa drugaricom, drugom! Budite otvoreni za nova poznanstva – sa samoćom je gotovo!

U svim našim potragama, jedina stvar koju smo pronašli da prazninu čini podnošljivom, je kada smo tu jedno za drugo.

Neko Normalan Upoznavanje Uživo

Upoznavanje Beograd

Sa nama izađi,
i neke normalne nađi
Neko Normalan • © 2023 • Sva prava zadržana. • Objašnjenje za DevojkeObjašnjenje za MomkeVestiKontaktOpšti Uslovi i PravilaReč AutoraČesta PitanjaFacebook
Neko Normalan Upoznavanje Uživo, Neka Normalna Devojka Žena, Neki Normalan Momak Muškarac, Gde Upoznati Muškarca, Gde Upoznati Devojku. Prava Ljubav, Moja Srodna Duša, Mesto za Upoznavanje, Brak Veza, Ljubav, Beograd, Srbija, Gde Pronaći Momka, Gde Pronaći Devojku, Kulturno Upoznavanje, Kako Naći Devojku. Kako Pronaći Devojku, Kako Pronaći Ženu, Kako Pronaći Momka, Kako Pronaći Muškarca, Kako Pronaći Dečka, Kako Naći Momka, Kako Gde Naći Curu Frajera, Žena, Devojka za Brak, Kako da Pronađem Devojku. Kako da Pronađem Momka, Tražim Slobodnu Ženu za Brak, Momak za Ženidbu, Hoću da se Udam, Hoću da se Oženim, Oglasi za Upoznavanje. Najbolji Način za Upoznavanje, Ljubavni Sastanak, Gde Naći Uspešnog Dečka, Gde Naći Uspešnu Ženu, Gde Naći Ozbiljnog Dečka Momka, Gde Naći Ozbiljnu Devojku Ženu, Večito Singl Devojka. Večito Singl Muškarac, Gde Izlaze Pristojni i Slatki Mlađi Momci i Devojke u Beogradu, Gde Izlaze Pristojni i Slatki Stariji Momci i Devojke u Beogradu, Sama sam Usamljena, Sam sam Usamljen. Fin Neki Momak, Fina Neka Devojka, Kulturan Momak, Kulturna Devojka, Neoženjeni Stariji Momci, Muškarci u 40 godinama, Devojke u 40 godinama, Neudate Starije Devojke, Lepa i Uspešna a Sama, Lep i Uspešan a Sam. Pronađi Životnog Saputnika, Vodič za Udaju Ženidbu, Tražim Saputnika Saputnicu Partnera Partnerku, Lepo Pristojno Kulturno Mesto za Izlazak u Gradu Beogradu, Poznanstvo, Muvanje, Sastanak. Flert, Veza, Zavođenje, Uživo Upoznavanje Beograd, Mesta Gde Izlaze Samci Samice u Beogradu, Brzo Upoznavanje, Speed Dating. Blizanačka Duša, Beogradjanke za Upoznavanje, Upoznavanje Usamljenih Osoba, Ona traži Njega za Brak, On traži Nju za Brak, Upoznavanje Žena.

searching_title