Muškarci kojima žene ne mogu da odole

Muškarci se uvek trude da otkriju šta je to što privlači žene i koji je najbolji način da ih osvoje. Da li je u pitanju lepota, novac ili nešto drugo? Mnogobrojni naučnici su postavili ovo isto pitanje i odlučili da pronađu odgovor.

Najnovije studije su došle do vrlo jakih rezultata koje nam možda i nude odgovor. Ovo smo već nekoliko puta rekli, ali sada imamo i naučne činjenice koje to i potvrđuju. Dakle, žene vole muškarce sa samopouzdanjem.

Da, tako je, ne morate da budete najlepši, bitno je da mislite da ste najlepši i devojke će se lepiti za Vas. Koliko je Vaše samopouzdanje jako oružije govori činjenica da je preko 200 ispitanika zaključilo gotovo istu stvar. Ispitano je 96 žena i 105 muškaraca i svi oni su imali slične zaključke.

Rezultati su pokazali da muškarci koji veruju da su lepi, zaista odaju takav utisak kod žena i mnogo bolje prolaze. Ovo je ključ kod osvajanja devojaka.

Sve žene su se složile da im samouvereni muškarci prijaju i da nisu imale problem da sa njima pričaju i da razmene kontakte. To je zaista dokaz da ovakvim muškarcima žene ne mogu da odole.

Ovo pokazuje da je sve u Vašoj glavi. Morate da verujete u sebe i da pokažete ženama da ste pravi muškarac. Ako vi neverujete u sebe, neće ni one.

Izvor i autorsko pravo teksta i fotografije: muskimagazin.rs

 

Stari Grad - Speed dating / Brzo upoznavanje - Za datum 15 April 2024 već ima rezervisano mesta
za 20 muških (Max 30, od 30-50 god.) i 12 ženskih (Max 30, od 30-50 god.) osoba.

Zemun - Restoran - Za datum 18 Maj 2024 već ima rezervisano mesta
za 14 muških (Max 25, od 35-55 god.) i 14 ženskih (Max 25, od 35-55 god.) osoba.

Gde upoznati normalnu osobu

Trenutno najbolji način u Srbiji da zapravo stvarno upoznate nekog još večeras je naš sajt za upoznavanje Beograd. Anonimno, Diskretno, Opušteno. Pročitajte obaveštenja za Devojke ili Momke obavezno kako bi razumeli do detalja kako zapravo funkcioniše naš sajt.

Gde pronaći devojku - momka, za ozbiljnu vezu, brak

Pitate se kako i gde pronaći devojku ili momka! Najjednostavniji način da pronađete neku osobu je uživo u gradu, ali samo na mestu gde zapravo dolaze slobodne osobe koje traže isto što i Vi – Nekog Normalnog Slobodnog Momka – Neku Normalnu Slobodnu Devojku! Naš sajt okuplja upravo takve ljude na određenoj lokaciji, kafiću, klubu... – ali da to niko ne zna!!! - Bez straha, bez neprijatnosti, bez etiketiranja.

Srodna Duša, Prava Ljubav

Naš sajt bukvalno služi za aktivno traženje partnera – muškarca ili žene!!! 50% više šanse, da bude više slobodnih osoba, je na lokaciji koju Vam sudbinski prikaže naš sajt!!! Niko ne zna zašto ste baš vi u tom kafiću, kafani ... opušteno, došli ste na piće sa drugaricom, drugom! Budite otvoreni za nova poznanstva – sa samoćom je gotovo!

U svim našim potragama, jedina stvar koju smo pronašli da prazninu čini podnošljivom, je kada smo tu jedno za drugo.

Neko Normalan Upoznavanje Beograd Uživo

Upoznavanje Beograd

Sa nama izađi,
i neke normalne nađi
Neko Normalan • © 2023 • Sva prava zadržana. • Objašnjenje za DevojkeObjašnjenje za MomkeVestiKontaktOpšti Uslovi i PravilaReč AutoraČesta Pitanja
Neko Normalan Upoznavanje Uživo, Neka Normalna Devojka Žena, Neki Normalan Momak Muškarac, Gde Upoznati Muškarca, Gde Upoznati Devojku. Prava Ljubav, Moja Srodna Duša, Mesto za Upoznavanje, Brak Veza, Ljubav, Beograd, Srbija, Gde Pronaći Momka, Gde Pronaći Devojku, Kulturno Upoznavanje, Kako Naći Devojku. Kako Pronaći Devojku, Kako Pronaći Ženu, Kako Pronaći Momka, Kako Pronaći Muškarca, Kako Pronaći Dečka, Kako Naći Momka, Kako Gde Naći Curu Frajera, Žena, Devojka za Brak, Kako da Pronađem Devojku. Kako da Pronađem Momka, Tražim Slobodnu Ženu za Brak, Momak za Ženidbu, Hoću da se Udam, Hoću da se Oženim, Oglasi za Upoznavanje. Najbolji Način za Upoznavanje, Ljubavni Sastanak, Gde Naći Uspešnog Dečka, Gde Naći Uspešnu Ženu, Gde Naći Ozbiljnog Dečka Momka, Gde Naći Ozbiljnu Devojku Ženu, Večito Singl Devojka. Večito Singl Muškarac, Gde Izlaze Pristojni i Slatki Mlađi Momci i Devojke u Beogradu, Gde Izlaze Pristojni i Slatki Stariji Momci i Devojke u Beogradu, Sama sam Usamljena, Sam sam Usamljen. Fin Neki Momak, Fina Neka Devojka, Kulturan Momak, Kulturna Devojka, Neoženjeni Stariji Momci, Muškarci u 40 godinama, Devojke u 40 godinama, Neudate Starije Devojke, Lepa i Uspešna a Sama, Lep i Uspešan a Sam. Pronađi Životnog Saputnika, Vodič za Udaju Ženidbu, Tražim Saputnika Saputnicu Partnera Partnerku, Lepo Pristojno Kulturno Mesto za Izlazak u Gradu Beogradu, Poznanstvo, Muvanje, Sastanak. Flert, Veza, Zavođenje, Uživo Upoznavanje Beograd, Mesta Gde Izlaze Samci Samice u Beogradu, Brzo Upoznavanje, Speed Dating. Blizanačka Duša, Beogradjanke za Upoznavanje, Upoznavanje Usamljenih Osoba, Ona traži Njega za Brak, On traži Nju za Brak, Upoznavanje Žena.

searching_title