Kako devojka od 28 godina u Srbiji može da nađe dečka?

Ako se osvrnete oko sebe, sigurno ćete pronaći neku lepu i pametnu devojku koja uprkos svim svojim vrlinama i dalje sama. Čini se da nikad nije bilo teže upoznati nekog sa kim biste mogli da ostvarite skladnu vezu.

Jedan od najčešćih načina upoznavanja za mlade širom sveta danas su društvene mreže. To potvrđuje i primer dvadesetdevetogodišnje Tamare, diplomirane pravnice iz Beograda, koja je svog sadašnjeg dečka upoznala na Fejsbuku.

-  Bila sam jako skeptična prema društvenim mrežama i do nedavno nisam imala profil ni na jednoj. Na nagovor mlađe sestre otvorila sam nalog na Fejsbuku pre godinu dana. U početku mi je bilo dosadno i naporno da se pored svog posla bavim još i time. Ali sve se promenilo kada mi je Marko, kolega sa fakulteta, poslao zahtev za prijateljstvo. Nikada pre toga nismo pričali iako smo se znali iz viđenja. Ubrzo smo počeli da se dopisujemo i danas mogu da se pohvalim da sam zaljubljena i srećna. Marko i ja smo u vezi već četiri meseca, kaže Tamara.

Iako je inernet jedan od načina da upoznate osobu koja ima slična interesovanja, hobije ili razmišljanja kao vi, ovakav način komunikacije nije uvek pouzdan. Nikada ne možete u potpunosti biti sigurni u to ko se nalazi sa druge strane i da li se osoba sa kojom se dopisujete lažno predstavlja. Upravo takvo iskustvo ima Jelena (28) medicinska sestra iz Beograda.

- Iako sam verovala da su devojke koje upoznaju momke preko interneta očajne i da ja to nikad neću uraditi, ipak sam pokušala. Jednom sam otišla da se upoznam sa momkom sa kojim sam se dopisivala nekoliko nedelja na Fejsbuku i koji mi je preko poruka ostavio jako lep utisak. Međutim kada sam došla u kafić u kom smo se dogovorili da se nađemo sačekao me je dosta stariji čovek! Ceo profil i slika na fejsbuku su bili lažni!

Zašto je internet postao glavno mesto za upoznavanje mladih danas? Da li je razlog manjak vremena, manjak hrabrosti momaka da otvoreno priđu devojci u klubu ili kafiću ili je u pitanju nezaineresovanost?

Moglo bi se reći pomalo od svega.  Nikolina (28) vaspitačica, kaže da momci danas retko prilaze devojkama u gradu.

- Ako odete u neki klub ili kafić retko ćete videti da neko nekom prilazi. Uglavnom svi sede sa društvom sa kojim su došli. Ne znam zašto je to tako.

Ukoliko upoznavanje preko interneta nije vaš izbor, proveren način da upoznate nekoga kim sa biste mogli, za početak da odete na kafu, jeste prijateljsko ili rođačko provodažisanje. Prijatelji koji vas dobro poznaju znaju šta očekujete od veze ikakav tip osobe želite. Njihova preporuka može da bude dragocena i možda nije loše da je prihvatite. Nova ljubav možda bi mogao biti i kolega sa posla na kog niste obratili pažnju. Svakako, važno je da razmislite kakvu osobu želite i gde biste je mogli sresti.

A onda poradite na utisku koji ostavljate na druge. Pre nego izgled važan je utisak koji će o vama neko steći. Muškarci nisu tako zahtevni kao što se ženama često čini. Nenad, programer iz Beograda, potvrđuje ovaj stav.

- Ja ne tražim savršenu devojku. Ona ne mora da bude ni najlepša ni najzgodnija. Devojke se često opterećuju izgledom, ali mi nismo toliko zahtevni. Malo ko od nas veruje da žena treba da izgleda kao sa isfotošopiranih naslovnica, da bude našminkana po ceo dan ili na visokim štiklama od jutra do mraka. Prirodan izgled je mnogo privlačniji, kaže Nenad.

Dakle, pre nego na frizuri potrebno je da poradite na stavu.Budite opuštene, nasmejane i otvorene za razgovor jer će to svakako pospešiti vaše šanse da pronađete dečka.

Ukoliko još uvek niste pronašli srodnu dušu, ne očajavate. Možda je onaj pravi zapravo tu negde, ali još ga niste primetili.

Sajt nekonormalan.net pruža mogućnost da upoznate nekog uživo u gradu - pokušajte.

Izvor i autorsko pravo teksta i fotografije: zena.blic.rs

 

Gde upoznati normalnu osobu

Trenutno najbolji način u Srbiji da zapravo stvarno upoznate nekog još večeras je naš sajt za upoznavanje Beograd. Anonimno, Diskretno, Opušteno. Pročitajte obaveštenja za Devojke ili Momke obavezno kako bi razumeli do detalja kako zapravo funkcioniše naš sajt.

Gde pronaći devojku - momka, za ozbiljnu vezu, brak

Pitate se kako i gde pronaći devojku ili momka! Najjednostavniji način da pronađete neku osobu je uživo u gradu, ali samo na mestu gde zapravo dolaze slobodne osobe koje traže isto što i Vi – Nekog Normalnog Slobodnog Momka – Neku Normalnu Slobodnu Devojku! Naš sajt okuplja upravo takve ljude na određenoj lokaciji, kafiću, klubu... – ali da to niko ne zna!!! - Bez straha, bez neprijatnosti, bez etiketiranja.

Srodna Duša, Prava Ljubav

Naš sajt bukvalno služi za aktivno traženje partnera – muškarca ili žene!!! 50% više šanse, da bude više slobodnih osoba, je na lokaciji koju Vam sudbinski prikaže naš sajt!!! Niko ne zna zašto ste baš vi u tom kafiću, kafani ... opušteno, došli ste na piće sa drugaricom, drugom! Budite otvoreni za nova poznanstva – sa samoćom je gotovo!

U svim našim potragama, jedina stvar koju smo pronašli da prazninu čini podnošljivom, je kada smo tu jedno za drugo.

Neko Normalan Upoznavanje Beograd Uživo

Upoznavanje Beograd

Sa nama izađi,
i neke normalne nađi
Neko Normalan • © 2023 • Sva prava zadržana. • Objašnjenje za DevojkeObjašnjenje za MomkeVestiKontaktOpšti Uslovi i PravilaReč AutoraČesta Pitanja
Neko Normalan Upoznavanje Uživo, Neka Normalna Devojka Žena, Neki Normalan Momak Muškarac, Gde Upoznati Muškarca, Gde Upoznati Devojku. Prava Ljubav, Moja Srodna Duša, Mesto za Upoznavanje, Brak Veza, Ljubav, Beograd, Srbija, Gde Pronaći Momka, Gde Pronaći Devojku, Kulturno Upoznavanje, Kako Naći Devojku. Kako Pronaći Devojku, Kako Pronaći Ženu, Kako Pronaći Momka, Kako Pronaći Muškarca, Kako Pronaći Dečka, Kako Naći Momka, Kako Gde Naći Curu Frajera, Žena, Devojka za Brak, Kako da Pronađem Devojku. Kako da Pronađem Momka, Tražim Slobodnu Ženu za Brak, Momak za Ženidbu, Hoću da se Udam, Hoću da se Oženim, Oglasi za Upoznavanje. Najbolji Način za Upoznavanje, Ljubavni Sastanak, Gde Naći Uspešnog Dečka, Gde Naći Uspešnu Ženu, Gde Naći Ozbiljnog Dečka Momka, Gde Naći Ozbiljnu Devojku Ženu, Večito Singl Devojka. Večito Singl Muškarac, Gde Izlaze Pristojni i Slatki Mlađi Momci i Devojke u Beogradu, Gde Izlaze Pristojni i Slatki Stariji Momci i Devojke u Beogradu, Sama sam Usamljena, Sam sam Usamljen. Fin Neki Momak, Fina Neka Devojka, Kulturan Momak, Kulturna Devojka, Neoženjeni Stariji Momci, Muškarci u 40 godinama, Devojke u 40 godinama, Neudate Starije Devojke, Lepa i Uspešna a Sama, Lep i Uspešan a Sam. Pronađi Životnog Saputnika, Vodič za Udaju Ženidbu, Tražim Saputnika Saputnicu Partnera Partnerku, Lepo Pristojno Kulturno Mesto za Izlazak u Gradu Beogradu, Poznanstvo, Muvanje, Sastanak. Flert, Veza, Zavođenje, Uživo Upoznavanje Beograd, Mesta Gde Izlaze Samci Samice u Beogradu, Brzo Upoznavanje, Speed Dating. Blizanačka Duša, Beogradjanke za Upoznavanje, Upoznavanje Usamljenih Osoba, Ona traži Njega za Brak, On traži Nju za Brak, Upoznavanje Žena.

searching_title