Dragi posetioci sajta „Neko normalan“!

Dragi posetioci sajta „Neko normalan“!

Neko normalan je, svakako, onaj ko voli. Šekspir je rekao:“Kad te prestanem voleti vratiće se haos“. Ljubav daje smisao životu, ona je stvaralačka, ona nas pokreće u svakom smislu, čini nas ispunjenima i srećnima.

Ali, da li je dovoljno samo upoznati osobu koja nam izaziva leptiriće u stomaku, fizičku privlačnost, sa kojom se slažemo po nekim pitanjima, koju vidimo kao srodnu dušu?! Svet je onakav kakvim ga mi vidimo a ne kakav uistinu jeste. Isto tako i ljude. Vidimo ih onako kako mi možemo, želimo, hoćemo da ih vidimo a pitanje je kakvi su zaista. Da li je i moguće da nekog odlično upoznamo?! Možda ta osoba ima zablude po pitanju sopstvenog identiteta, možda mi volimo da idealizujemo ljude, možda...... Kroz razna životna iskustva mi se menjamo i iznova upoznajemo i sebe i druge, ako smo i do tada uopšte imali kakvu takvu samospoznaju. A bez spoznaje sebe samog ne možemo istinski upoznati ni nekog drugog. Kako je, onda, moguća ljubav među takvima! I, kao što upoznajemo, menjamo i gradimo sebe, moramo graditi i razvijati ljubav koju osećamo!

Da bismo mogli pričati o ljubavi moramo pre toga saznati kakvi mi moramo biti da bismo mogli voleti i da bi nas voleli, da bi se mogli ostvariti u ljubavi. Koliko puta mnogi kažu:“Nemam sreće u ljubavi“, „Nikako da nadjem onu/onog pravu/pravog“, „Izgleda da nikad necu biti srecna/srecan u ljubavi“, „Sudbina mi je po svoj prilici takva da nikad ne nadjem pravu ljubav“, itd.

Da li je zaista sudbina kriva, loša sreća ili nešto peto, a što nismo mi sami?!

ŠTA SAMI RADIMO DA BI IMALI LEPŠI ŽIVOT ISPUNJEN LJUBAVLJU?!?

Radite svoj posao ili ste nezaposleni, možda imate neki hobi koji je, uglavnom, igranje raznih igrica na mobilnom telefonu, možda trčite jer valja biti u trendu, tj, lep i zgodan, zdravlje nije razlog trčanju jer se, inače, puše cigarete, pije alkohol, menja dan za noć,...., sa teretanom je isto, kako bi se slikali za fejs, instagram, i dobili silni lajkovi, dakle, prolazite test lepote, ushićeni time, kakva li je to radost! Malo se fotografija i fotošopira, milina. Drugi igraju na pamet, starost – mudrost, sve zarad dokazivanja sebe. Sve neko dokazivanje, zbog čega!?! Naravno, zbog sebe. Pohvale i aplauzi svakom prijaju, ali ako su te pohvale kompenzacija za sopstvenu nesigurnost onda već imamo problem, no, koji se najčešće ignoriše već se trči po novu dozu pohvala, uspeha, valja puniti to bure bez dna jer se ne suočavamo sa problemom, ne želimo ni da znamo jer kako da priznamo sebi da imamo neku slabost, kako kad je trend: biti jak po svaku cenu, plus lep, plus uspešan, popularan! To su vrednosti koje se danas poštuju. Ako kažeš nešto drugo pitaju te sa podsmehom: Aloo, u kom svetu ti živiš!?!! Zaboravljajući da sami kreiramo taj naš svet bez obzira na globalnu politiku. Imamo pravo da ne robujemo tim vrednostima koje su vrlo relativne jer danas jesu a sutra možda nisu. Jedine vrednosti koje su konstantne su one u nama: naše osobine, karakter, talenti, potencijali, koliko smo humani, koliko smo pravični, duševni, mudri, koliko smo pozitivni, da li volimo ili smo zavidni i zlobni,..... Zato je potreban rad na sebi kako bismo sebe učinili boljim čovekom. A ne samo boljom ribom ili boljim frajerom, a ne samo onim koji ima puno novca, uspeha ili tzv moći. Zapravo je to izraz nemoći, slabosti, kompleksa. Mobilni telefon, kompjuter, je posebna priča o bežanju od života! Okej, potrebno je zbog ovog i onog, ali da se nije malo preteralo?! Postao je neophodan jer pomoću njega živimo život, čak i u društvu! Sretnu se prijatelji i svako tipka svoj mobilni. Komentarišu se neke poruke, aktivnosti na društvenim mrežama, ...... , i tako prodje susret. Ima li nekih drugih tema ili nema ništa bolje od toga?! A može bolje ali to nije bitno, pa u kom svetu živimo.... Imamo izbor ali dozvoljavamo da budemo izmanipulisani i da postanemo robovi svega onoga što nas degradira kao normalna ljudska bića. BITI NEKO NORMALAN! No, biramo da budemo nenormalni, pa se pitamo zašto nemamo sreće u ljubavi!!

Na ovom sajtu pisaćemo o raznim temama: o onome što nas sputava u ostvarenju sebe u ljubavi ili životu uopšte, o našim kompleksima i sujeti, o tome šta je ponos, šta je ono što nas čini jakima ili slabima, da li je slabost nešto sramno ili nije, o slobodi u vezama ili o kompromisima, o razumevanju, o poštovanju, iskrenosti i istini u odnosima,......., naravno kroz sve te teme pričaćemo i o ljubavi kao i o tome šta je to ljubav.

Možete i vi pisati, pitati šta vas interesuje, tražiti savet. A mi ćemo odgovarati i, ako treba, dati i astrološki savet.
Želimo vam dobrodošlicu i mogućnost da pronađete svoju ljubav, kao i lepotu življenja!!!

 

Stari Grad - Speed dating / Brzo upoznavanje - Za datum 15 April 2024 već ima rezervisano mesta
za 20 muških (Max 30, od 30-50 god.) i 12 ženskih (Max 30, od 30-50 god.) osoba.

Zemun - Restoran - Za datum 18 Maj 2024 već ima rezervisano mesta
za 14 muških (Max 25, od 35-55 god.) i 14 ženskih (Max 25, od 35-55 god.) osoba.

Gde upoznati normalnu osobu

Trenutno najbolji način u Srbiji da zapravo stvarno upoznate nekog još večeras je naš sajt za upoznavanje Beograd. Anonimno, Diskretno, Opušteno. Pročitajte obaveštenja za Devojke ili Momke obavezno kako bi razumeli do detalja kako zapravo funkcioniše naš sajt.

Gde pronaći devojku - momka, za ozbiljnu vezu, brak

Pitate se kako i gde pronaći devojku ili momka! Najjednostavniji način da pronađete neku osobu je uživo u gradu, ali samo na mestu gde zapravo dolaze slobodne osobe koje traže isto što i Vi – Nekog Normalnog Slobodnog Momka – Neku Normalnu Slobodnu Devojku! Naš sajt okuplja upravo takve ljude na određenoj lokaciji, kafiću, klubu... – ali da to niko ne zna!!! - Bez straha, bez neprijatnosti, bez etiketiranja.

Srodna Duša, Prava Ljubav

Naš sajt bukvalno služi za aktivno traženje partnera – muškarca ili žene!!! 50% više šanse, da bude više slobodnih osoba, je na lokaciji koju Vam sudbinski prikaže naš sajt!!! Niko ne zna zašto ste baš vi u tom kafiću, kafani ... opušteno, došli ste na piće sa drugaricom, drugom! Budite otvoreni za nova poznanstva – sa samoćom je gotovo!

U svim našim potragama, jedina stvar koju smo pronašli da prazninu čini podnošljivom, je kada smo tu jedno za drugo.

Neko Normalan Upoznavanje Beograd Uživo

Upoznavanje Beograd

Sa nama izađi,
i neke normalne nađi
Neko Normalan • © 2023 • Sva prava zadržana. • Objašnjenje za DevojkeObjašnjenje za MomkeVestiKontaktOpšti Uslovi i PravilaReč AutoraČesta Pitanja
Neko Normalan Upoznavanje Uživo, Neka Normalna Devojka Žena, Neki Normalan Momak Muškarac, Gde Upoznati Muškarca, Gde Upoznati Devojku. Prava Ljubav, Moja Srodna Duša, Mesto za Upoznavanje, Brak Veza, Ljubav, Beograd, Srbija, Gde Pronaći Momka, Gde Pronaći Devojku, Kulturno Upoznavanje, Kako Naći Devojku. Kako Pronaći Devojku, Kako Pronaći Ženu, Kako Pronaći Momka, Kako Pronaći Muškarca, Kako Pronaći Dečka, Kako Naći Momka, Kako Gde Naći Curu Frajera, Žena, Devojka za Brak, Kako da Pronađem Devojku. Kako da Pronađem Momka, Tražim Slobodnu Ženu za Brak, Momak za Ženidbu, Hoću da se Udam, Hoću da se Oženim, Oglasi za Upoznavanje. Najbolji Način za Upoznavanje, Ljubavni Sastanak, Gde Naći Uspešnog Dečka, Gde Naći Uspešnu Ženu, Gde Naći Ozbiljnog Dečka Momka, Gde Naći Ozbiljnu Devojku Ženu, Večito Singl Devojka. Večito Singl Muškarac, Gde Izlaze Pristojni i Slatki Mlađi Momci i Devojke u Beogradu, Gde Izlaze Pristojni i Slatki Stariji Momci i Devojke u Beogradu, Sama sam Usamljena, Sam sam Usamljen. Fin Neki Momak, Fina Neka Devojka, Kulturan Momak, Kulturna Devojka, Neoženjeni Stariji Momci, Muškarci u 40 godinama, Devojke u 40 godinama, Neudate Starije Devojke, Lepa i Uspešna a Sama, Lep i Uspešan a Sam. Pronađi Životnog Saputnika, Vodič za Udaju Ženidbu, Tražim Saputnika Saputnicu Partnera Partnerku, Lepo Pristojno Kulturno Mesto za Izlazak u Gradu Beogradu, Poznanstvo, Muvanje, Sastanak. Flert, Veza, Zavođenje, Uživo Upoznavanje Beograd, Mesta Gde Izlaze Samci Samice u Beogradu, Brzo Upoznavanje, Speed Dating. Blizanačka Duša, Beogradjanke za Upoznavanje, Upoznavanje Usamljenih Osoba, Ona traži Njega za Brak, On traži Nju za Brak, Upoznavanje Žena.

searching_title