Reč Autora

 

40% osoba u Srbiji između 25 i 45 godina nema partnera! To je strašno ali ima i gore jer statistike kažu da recimo u Japanu 1/3 ljudi nikad nije bila u vezi, ako nam je za utehu. Cela zemlja je u ekonomskom raskolu, mnogi muškarci se muče da nađu posao i nemaju nimalo samopouzdanja, dok dosta žena žele brak i decu, muškarci žele isto ali tek kad imaju siguran posao i stabilan priliv novca. Žene rade danas kao muškarci i postali su nesvesno rivali a to dovodi do manje šansi za uspešnu vezu jer su oba pola okupirani poslom i karijerom što rezultira do manje brakova.

 

Najveći problem Srbije bi trebalo da bude pitanje o ostvarenju što veći broj brakova, jer je ako tu ne usmerimo svu svoju energiju doćiće vreme kada više ništa neće biti toliko bitno jer ćemo u sledećih 50 godina nestati. Ukoliko neko nešto ne uradi populacija će se znatno smanjiti.

Moja ideja ovim sajtom je da ohrabrim i podržim sve ljude da uđu u vezu što lakše i što srećnije jer sve manje osoba uopšte ulaze u priliku da upozna nekog partnera.

Najveći problem upoznavanje je stidljivost - strah. Ja mislim da ako se osobe nađu zajedno na jednom mestu, ljubav će se roditi a strah nestati.

 

Zanimljivi citati sa neta:

- Izađite iz zone komfora, udahnite život pa šta bude, bude. Zapamtite, uspešan čovek čuje 1000 NE i samo par DA, i ne odustaje nikad!

- Ukoliko je preveliko samopouzdanje - veliki EGO, ili nerealna očekivanja, to je recept sa samoću.

- U Srbiji svaka treća porodica nema dece, a broj brakova se u poslednjih 30 godina konstantno smanjuje, navode iz Republičkog zavoda za statistiku.

- Podaci publikacije “Žene i muškarci u Srbiji 2017. godine”, pokazuju da u Srbiji živi oko 190.000 više žena nego muškaraca.

- Posle popisa 2011. godine rađena su dodatna istraživanja koja su pokazala da trećina žena u Srbiji u ranim tridesetim, koje nemaju decu, kao osnovni razlog za to navode nepoverenje u partnera. Bitan razlog je i ekonomsko stanje, zatim strah od odgovornosti koje nosi roditeljstvo, a potom i nepoverenje u sistem. Dakle, nije sporna njihova želja da imaju decu, već je problem očigledno nedostatak sigurnosti. Zabrinjava podatak da skoro 31 odsto Srpkinja u ranim tridesetim nema dece, a još je porazniji podatak da je u Beogradu ta brojka čak 43 odsto.

- Porodice i deca
2.125.772 - UKUPAN BROJ PORODICA U SRBIJI
649.667 - BROJ PORODICA BEZ DECE
1.476.105 - BROJ PORODICA SA DECOM
764.546 - sa jednim detetom
591.114 - sa dvoje dece
99.638 - sa troje dece
20.807 - više od troje dece

- Ne čekajte da Vam se ljubav dogodi, već je potražite. Usamljenost pogađa mlade i stare, lepe, pametne i uspešne, zato ne treba da je doživljavate kao poraz ili lični neuspeh.

- Više od trećine (34,61 odsto) ženske populacije u Beogradu starije od 15 godina ili je razvedeno ili se nikad nije udavalo, dok među muškarcima u ovu grupu spada čak 39,56 odsto

- Život je kada imaš san i kada veruješ u njega. A kada snovi postanu stvarnost, pobedio si vreme. I sve što je bilo nekada davno, još uvek traje. I smrt više nije kraj života. Nema kraja.

Sa nama izađi,
i neke normalne nađi