Česta pitanja

1. Izabrala sam lokaciju u Beogradu a ovo je Austrija. Potvrdila sam jer ste napisali da ćete blokirati moj email, ali neću ići tamo.
• Poštovana, izabrali ste opciju Putovanje bez Noćenja što se odnosi na inostranstvo. U svakom slučaju imate pravo 3 puta da ne kliknete na dugme potvrda pre nego što blokiramo Vaš email, i ako 4 put kliknete DA sve se resetuje na 0 i tako u krug. Naravno imate i pravo da potvrdite i da ne dođete na lokaciju koju ste izabrali, da jednostavno otkažete u zadnjem momentu, na to ima svako pravo i na to mi ne možemo da utičemo. Ta potvrda znači da se ne pojavi više muških ili ženskih osoba, već se prikazuje istom broju osoba koje žele tu lokaciju / mesto / putovanje, zato je veoma važna potvrda, jer kad dođe do broja 20 osoba za devojke - sve zavisi od skapaciteta samog mesta, ta ponuda se više ne prikazuje devojkama, isto tako i za muškarce.

 

2. Zašto nema lokacija za kafić za večeras.
• Poštovani, mi gledamo da uvek bude po neka ponuda za sve lokacije, i to za sada uglavnom Petak, Subota ili Nedelja. Ukoliko nema lokacija za vikend znači da smo sa tim tipom lokacije napravili pauzu pa probajte sledeći vikend ili neki drugi tip lokacije.

 

Sa nama izađi,
i neke normalne nađi