Počni gde si sad, iskoristi ono što imaš, i uradi sve što možeš!

 

Počni gde si sad i uradi sve što možeš!

 

Nemaš partnera? Osećaš se nelagdno, a ujedno i ušuškano u samoći? Možda je ipak vreme da se makar nešto promeni. Hm, ovo je svakom od nas prošlo mnogo puta mislima. Ali, kako? Naprosto se na neki od načina moramo pokrenuti. Koji je način? Znamo svi kakav nam je tempo, kojom brzinom živimo. Svi želimo sve da olakšamo. Da li i za upoznavanje budućih partnera može biti olakšica? Pa, moguće je!? Naš sajt ti to pruža.

 

Besciljno je vreme provesti sagledavajući prošlost i ići nazad na pređašnja iskustva. Divno je ako možete sagledati sebe u tim vezama, izvagati gde je bila grešaka i šta bi valjalo na dalje menjati. Naravno, uspomene se vrate, baš u nezgodnom momentu dok šetate ulicom i osetite miris poznatog parfema na primer. Utroba se zgrči, nešto Vas preseče. i taman ste mislili da ste bili dva koraka napred, ali eto, koraka nazad. Kad se bolje zamislimo to zapravo i nije nazad. Normalno je da se tako osetite ako je neko bio deo Vašeg života. Problem je ako se uglibite i ponovo zamrsite u tu opsenu istančanih uspomena.

 

Nekima pomaže, prisećanje detalja oko samih odluka prekida veze. Maleni spisak treba da se otvori pred vašim očima i paf da osećaj nostalgije nestane. Prisećajući se tih nekorektnosti i bolnih stvari koje su Vas razdvojile, niste zlopamptilo. Racionalno pomažete sebi da taj neko više odavno nije deo Vašeg intimnog kruga, značajne uspomene su tu, ali od njih se ne gradi dalja budućnost. Sve teče, sve se menja, i mi moramo napred, nekad hteli to ili ne. Relativitet stvari ume beskrajno i tupo boleti, ali upravo da nije njega, ostali bi zakopani u mestu bez nade i istančanih iskustava koje nas čine upravo takvim kakvi jesmo.

 

Često nismo svesni svoje unutrašnje snage. Ne obraćamo pažnju na maleni, duševni kosmom koji čeka da se ujedini i bude jači upavo sa nekim. Zato se pokreni, skupi svu svoju snagu i korak po korak. Tamo napred je mnogo lepše nego na mestu gde si sad. Lepota leži u očima posmatrača, ipak malo bolje pogledaj.

 

Naš sajt upravo služi da Vam pokaže konkretno mesto i vreme gde će doći slobodne osobe koje žele ISTO ŠTO I VI, nekog normalnog da upoznaju.

 

 

Ali bez neprijatnosti, bez društvenog etiketiranja, niko ne zna da ste zapravo došli da nekog upoznate, nego da ste došli na piće. Opušteno.

 

Pronađi te se - Zavrtite točak sudbine
Obavezno pročitajte kompletno objašnjenje kako bi razumeli kako funkcioniše naš sajt za upoznavanje

 OBJAŠNJENJE ZA DEVOJKE    /     OBJAŠNJENJE ZA MOMKE

Sa nama izađi,
i neke normalne nađi