Muškarci kojima žene ne mogu da odole

Muškarci se uvek trude da otkriju šta je to što privlači žene i koji je najbolji način da ih osvoje. Da li je u pitanju lepota, novac ili nešto drugo? Mnogobrojni naučnici su postavili ovo isto pitanje i odlučili da pronađu odgovor.

Najnovije studije su došle do vrlo jakih rezultata koje nam možda i nude odgovor. Ovo smo već nekoliko puta rekli, ali sada imamo i naučne činjenice koje to i potvrđuju. Dakle, žene vole muškarce sa samopouzdanjem.

Da, tako je, ne morate da budete najlepši, bitno je da mislite da ste najlepši i devojke će se lepiti za Vas. Koliko je Vaše samopouzdanje jako oružije govori činjenica da je preko 200 ispitanika zaključilo gotovo istu stvar. Ispitano je 96 žena i 105 muškaraca i svi oni su imali slične zaključke.

Rezultati su pokazali da muškarci koji veruju da su lepi, zaista odaju takav utisak kod žena i mnogo bolje prolaze. Ovo je ključ kod osvajanja devojaka.

Sve žene su se složile da im samouvereni muškarci prijaju i da nisu imale problem da sa njima pričaju i da razmene kontakte. To je zaista dokaz da ovakvim muškarcima žene ne mogu da odole.

Ovo pokazuje da je sve u Vašoj glavi. Morate da verujete u sebe i da pokažete ženama da ste pravi muškarac. Ako vi neverujete u sebe, neće ni one.

Izvor i autorsko pravo teksta i fotografije: muskimagazin.rs

Sa nama izađi,
i neke normalne nađi